BİR DÜĞÜN HİKAYESİ: GİZEM & ALMİR, DİVAN ÇUKURHAN OTEL, ANKARA

Gizem ve Almir için Divan Çukurhan Otel’de çok güzel bir düğün gününü fotoğraflama fırsatı buldum. Öncelikle bunun için hem çiftime, hem de Gizem’in ablası Meliz’e benimle çalışmayı tercih etmelerinden dolayı teşekkür ederim.?

Bu tarz düğün günü çekimlerinde, her anı fotoğraflamak benim için çok önemli, bundan dolayı, genellikle çiftimin etrafında tüm gün fotoğraf çekiyorum, bu da aslında çok güzel ‘an’lar yakalamama fırsat sunuyor. Her bir anı belgelemek benim için çok değerli. Yıllar sonra çiftim için de çok değerli anılar bırakmış olacağım için, güzel kareler yakaladığımda da değmeyin keyfime. ?

Herkes O kadar doğal ve güzeldi ki… O tatlı telaş içinde, tüm aile, arkadaşlar ve harika çiftim düğün gününün en keyifli anlarını sayenizde  fotoğrafladım. Bu fotoğrafları anlamlı kılan, bir belgesele çeviren içtenliğiniz çok teşekkürler.

Sevgili Gizem ve Almir, bir ömür boyu mutluluklar dilerim:)

Bu güzel gününüzde orada, sizinle olmak harikaydı.

Nice güzel yıllarınız olsun.?

Hep diyorum ya; en güzel dekor yaşamın ta kendisi, en güzel kuş o an orada olan ve en güzel ağaç, en güzel aşk, siz de orada olduğunuz için o kareye girmeye bu kadar hevesli. Benim yaptığımsa sadece, fotoğraf için halihazırda istekli bu güzel parçaları cesaretlendirip aynı karede buluşturmak.

Sevgiler,

Mekan: Divan Çukurhan Ankara 

Organizasyon: Reve Event

Gelinlik: Hanzade Altaylı

Saç & Makyaj : Mustafa Demiralp

DJ: Necip Şen

 

Cemal Can Ateş

 

Paylaş