Bir Düğün Hikayesi: Selenay & Ediz, Divan Çukurhan Otel, Ankara

Sevgili Selenay ve Ediz’le düğün gününden yaklaşık bir ay önce tanıştık ve düğün günü beraber çalışmak için anlaştık. Divan Çukurhan‘da düğünleri çok seviyorum! Mekan olarak çok şık ve çekim alanı olarak çok iyi. Şanslıysak ve hava da  güzelse eğer hazırlık fotoğraflarında ışık çok güzel oluyor:)

Çiftlerimle görüşmelerimizde hep şunu vurguluyorum: siz ne kadar eğlenirseniz, herkes o kadar eğlenir! Siz o günü yaşayın, biz fotoğraflayalım! Gerçekten de doğal fotoğraflar hep bu şekilde ortaya çıkıyor.

Selenay’ın saç ve makyajını Hasan Soley ve Erem Oğuz yaptı. Gelinlik Züleyha Kuru  tasarımı. Ve akşam eğlencemizin kaynağı ise DJ’imiz By Music Team Ömer Bey.

Düğün gününün belki de en önemlileri aileler ve arkadaşlar! İyi ki varsınız. Güzel fotoğraflar için sevgili çiftime çok teşekkürler, ve tabi ki çok sevgili ailesine ve birbirinden tatlı arkadaşlarına da…

Sevgili Selenay ve Ediz, nice güzel yıllarınız olsun. İyi ki yolumuz kesişti ve bu unutulmaz günü ben fotoğrafladım.

Hep diyorum ya; en güzel dekor yaşamın ta kendisi, en güzel kuş o an orada olan ve en güzel ağaç, en güzel aşk, siz de orada olduğunuz için o kareye girmeye bu kadar hevesli. Benim yaptığımsa sadece, fotoğraf için halihazırda istekli bu güzel parçaları cesaretlendirip aynı karede buluşturmak.

Cemal Can Ateş

İyi seyirler…

 

Ankara Düğün Hikayesi / Düğün Fotoğrafçısı Ankara / Cemal Can Ateş Düğün Fotoğrafları, Ankara Profesyonel Fotoğrafçı,  Düğün Organizasyon, Ankara Düğün Hikayesi / Divan Çukurhan Ankara/ Cemal Can Ateş Düğün Fotoğrafları, Ankara Profesyonel Fotoğrafçı, Düğün Organizasyon
Paylaş