Ayşe & Patrick / Muğla Düğün Hikayesi / Belgesel Düğün Fotoğrafları

Sevgili Ayşe ve Patrick’le Muğla Ortaca’da çok doğal ve güzel bir çekime imza attık.

Ayşe’yle, henüz daha çekimlerini yapmadığım Büşra ve Hakan aracılığıyla tanıştım. Bu benim için gerçekten çok değerli bir andı 🙂 Henüz daha çekimlerini yapmamış olduğum bir çiftimin referansıyla başka bir çiftle beraber çalışmaya karar vermek gerçekten çok onur verici. Bu yazım aracılığıyla Sevgili Büşra’ya çok teşekkür ederim, bana güvendiği ve Sevgili Ayşe ve Patrick’le tanışmama vesile olduğu için: ) Harika bir çekim de onlarla yapacağız Temmuz ayının ilk haftasında.

Ayşe ile Şubat ayının başlarında ilk görüşmemizden sonra çalışmaya karar verdik, biletlerimizi aldık ve 15 Haziran’da Muğla düğün fotoğrafçısı olarak ? Ortaca’da buluşmak için sözleştik 🙂

Bu bir reklamdır: ? Bu arada, zaman çok çabuk geçiyor arkadaşlar ve günler doluyor: ) O yüzden düğün tarihini belirledikten sonra lütfen iletişime geçiniz.

Veee aylar geçti 15 Haziran geldi ?.

15 Haziran sabahı Esenboğa’dan kalkan uçağım Dalaman Havalimanı’na geldi, Sevgili Ayşe’nin abisi, Dalaman Havalimanı’ndan beni alarak Ortaca’nın limon ve nar ağaçlarıyla çevrili harika bir mahallesi’ne getirdi.  Kahvaltımızı yaptıktan sonra, düğün hazırlıkları başladı. Öğleden sonra çekimimizi yapmak için Dalyan’a doğru yola koyulduk.

Dalyan sokakları düğün fotoğrafı çekimi için bizi bekliyordu. Muğla’da düğün fotoğrafı çekmek ayrı güzeldi. Hava bizi bunaltmadı. Ara ara yağmur yağacak mı endişesi içine bile girdik. Neyse ki yağmur olmadan çekimimizi sürdürdük.

Çekimlerimiz sanki oraya gezmek için gitmişiz havasında geçtiği için o kadar doğal ve belgesel fotoğraflar çıktı ki ortaya; sanırım beni en çok bu mutlu etti.

Ayşe ve Patrick’e çok çok çok mutluluklar dileyerek, fotoğraflarla sizi baş başa bırakıyorum.

* Sevgili Ayşe ve Patrick’in ailelerine ve arkadaşlarına ve  çekimde bize eşlik ettiği için Manuel’e çok teşekkür ederim.

İyi Seyirler.

Takipte kalın –> https://www.instagram.com/cemalcanates/?hl=tr

Muğla Düğün Hikayesi l Cemal Can Ateş l Muğla Düğün Fotoğrafçısı Belgesel Düğün Fotoğrafçısı Muğla / Ayşe & Patrick / düğün fotoğrafçısı muğla, düğün hikayesi, muğla düğün fotoğrafçısı, düğün albümü
Muğla Düğün Hikayesi l Cemal Can Ateş l Muğla Düğün Fotoğrafçısı
Paylaş