Alev & Ömer: Bir Nikah Hikayesi

Sevgili Alev ve Ömer’in 4 Temmuz’daki harika nikah organizasyonlarında, çok değerli anları yakalama fırsatı buldum.
Öncelikle bunun için çok teşekkür ederim.
Sanırım mesleğimde bu tip güzel, naif, sade organizasyonlar ve en önemlisi doğallık beni besleyen en büyük unsur oluyor.

İster düğün fotoğrafçılığı, ister düğün hikayesi, ister belgesel düğün fotoğrafçılığı ya da sadece dış çekim… Adına ne dersek diyelim, bir kere yaşanan bu anları belgelemek mükemmel bir his. “Belgelemek” diyorum çünkü gerçekten de bu bir kayıt altına alma işi. Onca hazırlığın sonunda, o günün tüm heyecanını fotoğraflara sığdırmak ve olduğu gibi gelecek yıllara taşımak benim işim.

O dakikalar geride kaldı ama şimdi bile fotoğraflara bakarken o ana dönüyorum. Ben bile böyle hissediyorsam asıl bu heyecanın başrolleri neler hissedecek bu fotoğraflara bakarken. İşte bu duygu, benim işimi sevme sebebim ve en büyük motivasyon, keyif kaynağım.

Hemen fotoğrafları düzenleyip, onlar için minik bir blog hazırladım. Birkaç gün sonraya bile bırakamadım bu yoğun sezonun ortasında.

Sevgili Alev ve Ömer, hep mutlu olun! Bu özel gününüzde orada, sizinle olmak harikaydı.

Nice güzel yıllarınız olsun.

Ne diyorum hep: En güzel kuş o an orada olan ve en güzel ağaç, en güzel aşk, siz de orada olduğunuz için o kareye girmeye bu kadar hevesli. Benim yaptığımsa sadece, fotoğraf için halihazırda istekli bu güzel parçaları cesaretlendirip aynı karede buluşturmak.

Sevgiler,

Cemal Can

 

 

Paylaş