Melis & Mert: Bir Nişan Hikayesi

Sevgili Melis ve Mert’le 22 Ağustos akşamı mükemmel bir nişan hikayesine imza attık. Her şey o kadar harika organize edilmişti ki, sonucun da muhteşem olması kesinlikle beni şaşırtmadı. Sıcacık, aile ve yakın arkadaşlar arasında, pandemi gölgesinde de olsa mükemmel bir akşam oldu. Bu şartlar altında bile bu kadar keyifli bir nişan da demek ki mümkün olabiliyor. Gereken tek şey özen ve samimi dokunuşlar.

Melis’le ilk konuşmamız Mart ayının başlarında olmuştu ve aslında 20 Haziran için sözleşmemizi yapmıştık. Fakat daha sonra Covid-19 salgını sebebiyle tarih değişikliği yaptık. Değişen tek şey tarih oldu. Ne eğlence, ne o günün kıymeti azaldı. Gerekli önlemler alındıktan sonra keyifli bir nişana, bir çiftin mutluluğuna hiçbir şey engel olmuyor aslında. Nikah günü daha da muhteşem olacak buna eminim.

Biraz daha detay vermek istiyorum nişan akşamına dair ama sadece “her şey muhteşemdi” diyesim geliyor. Nereden başlayacağımı bilemiyorum. Doğayla iç içe, şirin bir evin bahçesindeydik dersem herhalde biraz olsun bir şeyler canlanır aklınızda. Bahçe Evce Organizasyon firması tarafından çok şık şekilde düzenlenmişti. Doğal olmak en güzeli. Doğallık ve sadelik kadar bir ortamı şaşalı yapan bir şey yok bana göre, ne kadar ironik değil mi?  Melis kendi gibi doğal ve naif bir hazırlık yapmayı başarmış, her ince ayrıntısına kadar düşünülmüş bir akşam hazırlamış. Bahçede nişan ambiansı çok ama çok keyifliydi.

Ve ailemiz, arkadaşlarımız… Onlar olmazsa olmazlarımız! O bahçeye en çok güzellik katan her zamanki gibi onlardı.

Aslında tüm akşam fotoğraflarda saklı, yazılarımdan daha iyi anlatabildiğim fotoğraflarıma bırakayım sözü en iyisi. Akşamın son ışıklarıyla başladığımız bir bahçe nişanı hikayesi sizlerle…

Bir ömür boyu mutluluklar dilerim:)

 

Hep diyorum ya; en güzel dekor yaşamın ta kendisi, en güzel kuş o an orada olan ve en güzel ağaç, en güzel aşk, siz de orada olduğunuz için o kareye girmeye bu kadar hevesli. Benim yaptığımsa sadece, fotoğraf için halihazırda istekli bu güzel parçaları cesaretlendirip aynı karede buluşturmak.

Cemal Can Ateş

Ankara Nişan Fotoğrafçısı l Cemal Can Ateş l Düğün Hikayesi, Düğün Albümü, Belgesel Fotoğraf, Düğün Fotoğrafçısı Ankara
Paylaş