Öykü & Alper / Sapanca Düğün Hikayesi

Sapanca Düğün Hikayesi l Cemal Can Ateş l Sakarya Düğün Fotoğrafçısı

Sevgili Öykü ve Alper’le birlikte çok güzel bir düğün hikayesine imza attık. O kadar doğal ve sadeydi ki herkes ve her şey, biz fotoğrafçıların tam da istediği gibiydi aslında 🙂 Evet tek istediğimiz, siz aşkınızı sevginizi ve o günü doyasıya yaşayın; bizse fotoğraflayalım. Öykü ve Alper’in birbirine bakışında zaten bunu görmemek mümkün değil. Onlarla İzmit’te buluştuk, daha sonra düğün organizasyonun yapılacağı Sapanca’daki Lale Boutique Hotel’e geçtik. Tüm gün güzel bir hikayeye imza attık hep birlikte. Tabi ki ailelerin ve arkadaşların bu güzel günde hep birlikte olması paha biçilemezdi. Onların da enerjisi ve neşesi sayesinde rengarenk bir düğün hikayesi oldu. Sapanca Gölü kenarında, Lale Boutique Hotel’in güzel bahçesinde kısa bir dış çekim, nikah anında fotoğraf çekimi ve tabiki hazırlık aşamasında güzel bir çekim gerçekleştirdik. Eğlence gecenin sonuna kadar hız kesmeden devam etti : )

Kendimi çok ama çok şanslı hissetiğim bir gün ve çekimdi. Benim gibi sonuna kadar fotoğrafta doğallığı savunan bir fotoğrafçı, böylesine doğal bir çifti bulmuştu. “Perfect match” bir çift ile ben de mükemmel eşleştim yani anlayacağınız. Gerisi o kadar kolay geliyor ki zaten.

Ve her zamanki gibi diyorum ki;

Bana göre fotoğrafın gücü süsünden değil, yalınlığından geliyor. O anı çarpıcı kılan, tam da o anın kendisi değil de nedir ki?

Kontrolümüz dışında, bizden bağımsız akıp giden zamana müdahale etmeye gerek var mı sahiden? İhtiyacımız olan tek şey, deklanşöre basıp o güzelliklerden bir kesit kapabilmek ve o anı en doğal şekliyle durdurmak, saklamak. Saklamak dedim çünkü, her baktığınızda o ana geri dönebilmenin en keyifli ve büyüleyici yoludur fotoğraf.

En güzel dekor yaşamın ta kendisi, en güzel kuş o an orada olan ve en güzel ağaç, en güzel aşk, siz de orada olduğunuz için o kareye girmeye bu kadar hevesli. Benim yaptığımsa sadece, fotoğraf için halihazırda istekli bu güzel parçaları cesaretlendirip aynı karede buluşturmak.

https://cemalcanates.com/iletisim/

Mekan için:

http://laleotel.com/

Sapanca Düğün Hikayesi l Cemal Can Ateş l Sakarya Düğün Fotoğrafçısı, Düğün Hikayesi, İzmit Düğün Fotoğrafçısı, Düğün Albümü, Belgesel Düğün Fotoğrafçısı
Paylaş