Pınar & Bartu: Bir Ankara Düğün Hikayesi

Cemal Can Ateş / Belgesel Düğün Fotoğrafçısı / Ankara Düğün Hikayesi

Sevgili Pınar ve Bartu ile Mart Ayı’nda tanıştık. Aslında geçen yıl çekimlerini yaptığım ve en sevdiğim çiftlerimden Öykü ve Alper’in arkadaşları:) Soğuk bir Ankara Akşamı’nda buluştuk, albümlerimize baktık. Neler istiyoruz, nasıl bir çekim yapılacak, düğün nerede olacak vs. detaylıca konuştuk, ilerleyen günlerde de anlaşmamızı yaptık. Soğuk kış günlerde bu güzel Eylül gününü planlamıştık bile anlayacağınız.

Zaman o kadar hızla akıp gidiyor ki arkadaşlar…

Bir bakmışız büyük gün gelivermiş: 7 Eylül 2019 Cumartesi…

Sabah otelde buluşup hazırlıkların yapılacağı kuaföre geçtik. Hazırlıklar yapıldıktan sonra da düğünün yapılacağı Çınar Kasrı‘na geçerek son hazırlıkları tamamlayıp ufak bir çekim daha yaptık. Ve nikah merasimi sonrası düğün başladı. Çok keyif aldığım ve eğlendiğim bir düğün oldu benim de. Bartu sahneye çıktı; ardından Pınar da ona eşlik etti : ) Son dönemde gelin ve damatımın sahne aldığı düğünlere denk geliyorum. 🙂

Aslında her şey her zamanki gibi fotoğraflarda. Sözlerden, cümlelerden daha iyi anlatıyor fotoğraflar. Boşuna düğün hikayesi denmiyor, fotoğraflarla hikayeleşiyor bu güzel gün. Sevgili çiftime bir ömrü boyu mutluluklar diliyorum.

Yazımı birçok kez yaptığım gibi, fotoğrafa bakış açımı da anlatan sözlerimle bitirmek istiyorum:

En güzel dekor yaşamın ta kendisi, en güzel kuş o an orada olan ve en güzel ağaç, en güzel aşk, siz de orada olduğunuz için o kareye girmeye bu kadar hevesli. Benim yaptığımsa sadece, fotoğraf için halihazırda istekli bu güzel parçaları cesaretlendirip aynı karede buluşturmak.?

Yani doğallık, doğallık ve doğallık. İşin bana göre sırrı burada. O yüzden belgesel çekiyorum ben demeyi tercih ediyorum.

İyi Seyirler.

Cemal Can Ateş

İnstagram hesabım için tıklayın:

https://www.instagram.com/cemalcanatesphotography/

Çiftlerimden gelen yorumlar için tıklayın:

https://cemalcanates.com/cemal-can-ates-l-dugun-fotografcisi-ankara-tavsiye/

https://eksisozluk.com/cemal-can-ates–3095976

İletişim için tıklayın:

https://cemalcanates.com/iletisimcemal-can-ates-l-dugun-fotografcisi-ankara-tavsiye-l-iletisim/

Cemal Can Ateş / Belgesel Düğün Fotoğrafçısı / Ankara Düğün Hikayesi, ankara düğün fotoğrafçısı, düğün albümü, panaromik albüm, dış çekim, drone çekimi, düğün Fotoğrafçısı Tavsiye, dış çekim, ankara düğün, hazırlık fotoğrafları
Paylaş