Cansu & Berkay / Bir Düğün Hikayesi / Divan Çukurhan Otel Ankara

Cansu & Berkay / Bir Düğün Hikayesi / Divan Çukurhan Otel Ankara

Ankara Düğün Hikayesi Düğün Fotoğrafçısı Ankara CemalCan Ateş

Sevgili Cansu ve Berkay’ın benim de çok eğlendiğim inanılmaz keyifli bir düğünleri oldu.

Berkay’la Ekim ayında ilk görüşmemizi yaptık ve düğün için çekim planımızı hazırladık. Cansu ile ancak düğün günü tanışma şansımız oldu yurt dışında yaşadıkları için. Ama sanki uzun zamandır tanışıyormuşuz gibi bir sinerji oluştu: ) O gelinlik ne kadar da güzeldi Cansu! : ) Ne kadar harika bir gelin & damat olmuştunuz öyle.

Düğün Divan Çukurhan Otel‘deydi. Reve event organizasyon tarafından da özel ve farklı bir konsept hazırlanmıştı. Bu hazırlığın otelin tarihi dokusuyla ne kadar uyumlu olduğunu özellikle belirtmem gerek. Gerçekten en ufak detaylara kadar özen hakimdi. Bu güzel dokunuşlarla birlikte otelin halihazırda çok güzel olan atmosferi daha da keyifli bir hal almıştı.

Açıkçası böyle zarif mekanlarda çekim yapma fırsatı bulduğumda çok daha motive oluyorum. Fotoğraflara aynı estetiği katabilmek için mekanı her açıdan gözlemlemeye, keyifli her bi anı kaydetmeye çabalıyorum. Bu tip çekimlerden sonra bilgisayarımın başına geçip fotoğrafları düzenlerken yaşadığım keyfi tarif etmem imkansız. Her bir fotoğrafta kendi uğraşım bir yana, çiftimin ve diğer emek veren herkesin hakkını verebildiğimi gördüğümde inanılmaz bir mutluluk duyuyorum.

Düğün hikayesine, biraz otel içinde düğün öncesi çekim yaparak başladık o gün. Ardından çok eğleneceğimiz bir düğün için artık hazırdık. O dakikadan sonra ben de diğer davetlilerle birlikte eğlencenin içinde buldum kendimi. Herkes o kadar şık ve doğaldı ki, geriye sadece fotoğraflamak kaldı.

Bir ömür boyu mutlu olun sevgili Cansu ve Berkay. Nice güzel yıllarınız olsun.

İyi seyirler.

 

Ankara Düğün Hikayesi Düğün Fotoğrafçısı Ankara CemalCan Ateş

 

Ankara Düğün Hikayesi / Düğün Fotoğrafçısı Ankara / Cemal Can Ateş Düğün Fotoğrafları, Ankara Profesyonel Fotoğrafçı, Düğün Albümü, Düğün Organizasyon, Ankara Düğün Hikayesi / Düğün Fotoğrafçısı Ankara / Cemal Can Ateş Düğün Fotoğrafları, Ankara Profesyonel Fotoğrafçı, Düğün Albümü, Düğün Organizasyon
Paylaş