Yasemin & Erdem / Belgesel Düğün Fotoğrafları Ankara

Sevgili Yasemin ve Erdem’le Kasım Ayında planlamalarımıza başladığımızda, güzel karlı bir Ankara gününde Save The Date çekimi yapalım dedik ilk önce, ama Ankara’ya bu sene malesef yalnızca bir kere kar yağdı. Sabırla bekledik ama kar bir daha bu şehre uğramadı. Biz de madem kar bize gelmiyor, biz kara gidelim dedik ve Bolu yollarına düştük. Bolu’da harika bir save the date çekimi gerçekleştirdik. O linki de buraya bırakıyorum. Düğünleri de 9 Mart’ta bir kış düğünü olduğu için, save the date temamızı da kış temalı olarak belirledik. İyi ki de öyle yapmışız. Kim demiş kışa düğün fotoğrafı yakışmaz diye. 🙂

Düğün günü tamamen istediğimiz gibi kendi doğal akışında başladı. Günümüzün lüksü doğallık ve sadelik oldu artık. Çiftim de zaten benimle bu konuda hemfikir olduğu için düğün günü çekimleri de bir belgesel niteliğinde geçti. Önce harika bir bando müzik grubu ile Yasemin’in evden çıkışını yaptık, ardından da Swiss Otel’e geçtik; hazırlıklar orada devam etti. Saç ve Makyajda Style up Studio‘dan Ceylan ve Ali vardı. Her zamanki gibi harika işler çıkardılar yine.

Benim için müthiş keyifle ve verimli geçen bir gün oldu. Tamamen belgesel tarzda çekimler yapma şansı bulduğum zaman değmeyin keyfime 🙂 Bence benim yerime fotoğraflarım konuşsun! Ne demek istediğimi fotoğraflarda anlayacaksınız.

Sevgili Yasemin ve Erdem’e Nice güzel yıllarda mutluluklar diliyorum.

Mayıs ayında dış mekan çekimimizde görüşmek üzere. Dış çekimi düğün gününe sıkıştırmak istemeyen çiftimin kararının ne kadar doğru olduğunu Mayıs fotoğraflarımızda ve albümlerde teyit edeceğiz. Sabırsızlanıyorum.

İyi Seyirler.

Cemal Can Ateş / Belgesel Düğün Fotoğrafçısı Ankara / Yasemin & Erdem düğün fotoğrafçısı ankara, düğün hikayesi, ankara düğün fotoğrafçısı, düğün albümü

 

Paylaş