Merve &Burak / Ankara Düğün Hikayesi / Belgesel Düğün Fotoğrafları

Ankara Düğün Hikayesi l Cemal Can Ateş l Belgesel Düğün Fotoğrafçısı

Sevgili Merve ve Burak’la, Şubat ayında sosyal medya aracılığıyla tanıştım. Websiteme ulaşıp portfolyomu detaylıca inceledikten sonra benimle iletişime geçmişler. Onlar İstanbuldayken çalışma planımızı hazırladık ve sözleşmemizi yaptık. Daha sonra da Mart ayında Ankara’ya geldiklerinde düğünün yapılacağı Grand Ankara Oteli’nde yüz yüze görüştük ve planlarımızı detaylandırdık.

Merve’nin bana çekimle ilgili bilgi almak için attığı mesaj çok naifti 🙂 Bu tip mesajlar aldığımda ne kadar mutlu olduğumu anlatamam: ) Güzel mesaj için çok teşekkür ederim: )

Zaman yine çok hızlı geçti ve düğün günü geldi : )

Hazırlık aşaması ve dış mekan portre çekimlerimizi yapmak için düğün sabahı buluştuk. Paris Kuaför ekibi ile hazırlıklara başladık. Güzel güneşli bir yaz günü, hem çok iyi vakit geçirdik hem de çok güzel fotoğraflara imza attık.

Merve’nin arkadaşları da dahil oldular hazırlık aşamasına,  o kadar doğal ve güzel anlardı ki,  ben de her anı en doğal haliyle yakalamak için gayret ettim.

Doğallık, doğallık ve doğallık diyorum.

Sizleri fotoğraflarla baş başa bırakıyorum. 🙂

Merve ve Burak, nice güzel yıllarınız olsun…

Sevgilerimle,

İyi seyirler!

Benimle iletişime geçmek için: https://cemalcanates.com/iletisim/

Instagram hesapları: https://www.instagram.com/cemalcanatesphotography

https://www.instagram.com/cemalcanates

Ankara Düğün Hikayesi l Cemal Can Ateş l Belgesel Düğün Fotoğrafçısı, Düğün Hikayesi Ankara , Düğün Fotoğrafçısı Tavsiye, Dış çekim, Ankara Düğün
Paylaş