Ayşen & Emre / Eskişehir Düğün Hikayesi / Eskişehir Düğün Fotoğrafçısı

Eskişehir Düğün Fotoğrafçısı l Cemal Can Ateş l Düğün Hikayesi

Sevgili Ayşen ve Emre ile 2017 yılında yine Eskişehir’de Çisem ve Okan’ın çekiminde tanışmıştık ve yaklaşık bir yıl sonra da onların düğün çekimi için yine Eskişehir’deydim. Yani anlayacağınız artık Eskişehir düğün fotoğrafçısıyım diyebilirim. 😛 Beni Gar’da sevgili Çisem ve Okan  karşıladı, onları 1 yıl sonra görmek gerçekten güzeldi:) Bu öyle harika bir his ki, bir yıl önce evliliklerine fotoğraflarımla şahitlik ettiğim çiftim beni bu kez arkadaşlarının düğünü için garda karşılıyor.

Düğün hikayesi çekimimize sabah Bülent Duruk Kuaförde hazırlık aşamasıyla başladık. Makyajı sevgili makeup sanatçısı Asu Baran yaptı ve saç tabi ki Bülent Duruk’un ellerinden çıkma.

Hazırlık aşamasından  sonra dış çekim yapacağımız yere, Eskişehir Botanik Park’a geçtik. Güzel bir dış çekim için ideal bir alan. Orada ilk kez düğün fotoğrafı çektim ve epey keyif aldım diyebilirim.

Ayşen ve Emre gerçekten harika bir çift olmuştu, çok güzel görünüyorlardı. Objektifime hemen alıştılar; sohbet ettiler, dolaştılar… Her şey o o kadar doğaldı ki, bana sadece fotoğraflamak kaldı geriye. Böyle anı yaşamaya çalışan çiftlerle çalışmak benim için ayrıcalık. Ayşen ve Emre ile ne kadar iyi vakit geçirdiğimi anlatamam.

Ve yine bekleyen arkadaşlar : ) Tüm çekim boyunca bizi bekleyen sabırlı arkadaşlar : ) Onları da ihmal etmedim tabi, beraber harika karelere imza attık.

Her zamanki gibi yine doğallığı vurgulamak istediğim bir çekim gerçekleştirdim ve güzel bir blog hazırladım sizler için. Fotoğrafı en özel kılan unsur: Doğallık. Evet siz günü yaşayın, biz fotoğraflayalım. Aşkın süse püse ihtiyacı yok!

Güzel fotoğraflar için sevgili çiftime çok teşekkürler, ve tabi ki çok sevgili birbirinden tatlı arkadaşlarına da…

İyi seyirler…

Benimle iletişime geçmek için: https://cemalcanates.com/iletisim/

Eskişehir'de harikalar yaratan Makeup sanatçısı Asu Baran için: https://www.instagram.com/asu__baran
Eskişehir Düğün Fotoğrafçısı l Cemal Can Ateş l Düğün Hikayesi Dış Çekim, Düğün Albümü, Belgesel Fotoğraf, Düğün Fotoğrafçısı Ankara, Profesyonel Fotoğrafçı

 

Paylaş